måndag 31 oktober 2011

Trät och trät

får jag på jobbet för att jag är så dålig på att upp datera och visa allt jag gjort. Så jag måste lyda och uppdatera oftare suck hur det nu ska gå. Vet att jag skrev det i lördags också och se hur det gick inge vidare. Men nu kommer ett kort som jag gjort till Janne som fyllt 50 år.

Ha det bra så syns vi nästa gång

lördag 29 oktober 2011

Upptäckte

när jag laddade ur kameran att jag ligger efter med uppdateringar av kort och saker jag gjort. Så det är bara att sätta fart och uppdatera lite oftare. Hmm det får vi se om jag klarar av att hålla, men jag ska försöka. Så jag börjar på en gång med ett kort som jag gjort för länge sedan men ej varit helt nöjd med men med en blomma så blev det bättre. Här kommer det.

Ha en fortsatt trevlig helg

onsdag 26 oktober 2011

Tutt besiktning

Var på mammografi för några dagar sedan vilket är jätte bra att man får göra. Men som vanligt så lägger man märket till vissa negativa och och lite småroliga kommentarer som man måste muttra över. Ja menar om man har ett jobb som man är ganska närgången på och man står bakom och andas varför måste man lukta svett och vitlök. Visst svett kan jag förstå lite men det finns luktfri deo fall om någon har allergi och astma. Men varför i herrans namn måste man äta vitlök. Sedan har vi kommentarerna. Man sitter stenhårt fast i en konstig vinkel mot en kall metall klump de trycker åt maskinen om bröstet och säger åt en slappna av och andas. Jaha hur enkelt är det när man har hållit andan för lukten och det gör så jäkla ont att man inte kan andas. Sedan släpps man loss för att ta kort i en annan vinkel kommentaren. Håll och stå kvar. Vart tror dom man tänker ta vägen men den maskinen fast spänd i tutten, inte många millimeter kan jag lova.

Ha det bra

fredag 14 oktober 2011

En av

vår sista sommar jobbaren slutade för ett tag sedan så jag tog och gjorde ett kort till henne. Eftersom det börjar gå mot höst så fick det bli ett i höstens färger. Stämplade lite löv i olika färger som bakgrund. här kommer kortet.

Trevlig helg

lördag 8 oktober 2011

Att folk

inte kan lära sig vad som är mitt och ditt som det är nu så är allt vårt. Det är bara att ta för sig av det som finns. Så här kommer ett kort som vi har gjort. Till en arbetskompis som har slutat hos oss och börjat på ett nytt ställe. Lycka till på det nya jobbet.

Ha det bra

söndag 2 oktober 2011

Varmt

Det är så varmt att man ser folk gå runt i shorts och linne eller klänning och det är i slutet av september början på oktober. Det blir nog en chock när kylan kommer med en smäll. Florence fyllde 70 år för ett tag sedan och jag gjorde ett kort till henne här kommer det.


Ha det bra